Reviews


5 stars after 384 reviews
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We halen hier vaak heerlijk Thais eten. Echt een aanwinst voor Huizen! 3/2/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food: a really good cook and team! 😋😋😋 3/2/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat ik bestelde, het hele proces ging gesmeerd! Eten super vers en zalig! 3/2/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en altijd goede service! Hoop dat de optie zilvervliesrijst snel komt😋 3/1/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/28/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo lekker! Alsof we weer even in Thailand waren :-)! 2/28/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en heerlijk gegeten! 2/24/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer heerlijk. 2/24/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Passievol en smaakvol 2/22/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Qua eten echt een 10! De website is alleen minder gebruiksvriendelijk omdat je na ieder gerecht dat je besteld weer bovenaan begint. 2/15/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten met aandacht bereid dat proef je! Gebakken rijst genomen ipv witte wel 4 euro meer dat vind ik een beetje prijzig maar wel erg lekker. 2/15/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeg besteld vanwege een grote bestelling. Alles stond op tijd klaar. Het eten was lekker warm en heerlijk! Super vriendelijke mensen ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie niet bezorgen 🤣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten, goede porties 2/10/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 😻 1/29/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top reservering systeem! En het eten goed van smaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel handig om thuis via internet te bestellen en tijd af te spreken om op te halen. Eten was op afgespoken tijd klaar en smaakte heerlijk. 1/27/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd genieten! Elk gerecht is heerlijk. 1/27/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten maar was sneller klaar dan gevraagd 1/27/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 1/26/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer intens genoten van overheerlijk puur Thais eten. Online besteld. Tijd aangegeven. Opgehaald. Het was bijna gereed, dus vers. Fantastisch lekker ! 1/26/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 1/26/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
werkelijk uitstekend! 1/26/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Iets later dan afgesproken maar dat is het meer dan waard. 1/22/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Echt Thaise gerechten (mogen nog wel wat pittiger wat mij betreft) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Hopelijk krijgen zij ook net als in Amsterdam de optie zilvervliesrijst erbij. Dat mis ik wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gebakken rijst was niet echt warm meer. Smaak van de producten was zoals altijd dik in orde, maar we hebben het idee dat het al even klaar stond terwijl we het precies op de opgegeven tijd kwamen ophalen. Desondanks heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk! 1/18/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/17/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website zou duidelijkere foto’s kunnen gebruiken qua ingrediënten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simply delicious. Our go to option for the evenings where we feel like good Thai food or just don’t want to cook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good quality / quantity of the meals. The service was fast. Website is simple to use but could have a better chart function / aesthetics 1/11/2024
KOH Huizen Lindelaan 20B 035 - 203 31 41
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2024
KOH Huizen 5 stars after 384 reviews
KOH Huizen